Een hip interieur met een Beton-Ciré vloer

beton ciré look plaatje

Ga je verhuizen of wil je helemaal iets nieuws in je huis? Ga voor een Beton-Ciré look.  Deze betonlook is helemaal trendy en geeft je huis een hippe uitstraling. Je ziet het steeds vaker terugkomen in woonbladen en websites: een Beton-Ciré vloer is stoer, makkelijk te onderhouden en blijft heel lang mooi. Het is toepasbaar op zowel vloer als wanden en is dus ideaal voor wanneer je kinderen hebt en er af en toe wel eens iets op de grond valt of geknoeid wordt..

Wat is Beton-Ciré?

Een Beton-Ciré vloer is een beton look die wordt gemaakt van cement, hars, pigment poeder en enkele toeslagstoffen. Denk niet alleen aan vloeren, want deze betonlook kan ook prima worden toegepast op wanden, aanrechten, badkamers, tafels en nog veel meer. Voor een Beton-Ciré vloer is het van belang dat het op de juiste ondergrond wordt aangebracht. Een houten ondergrond is bijvoorbeeld ongeschikt, omdat het voor een goede afwerking belangrijk is dat de ondergrond zo glad mogelijk is. Beton-Ciré vloer is in verschillende kleuren beschikbaar. Dankzij de speciale vloeiende lijnen die voortkomen uit een Beton-Ciré vloer krijg je een levendige look waar je nog heel lang van kunt genieten.

De voordelen op een rij

Een van de belangrijkste voordelen van een Beton-Ciré look is de hippe uitstraling. Het is een authentieke en unieke look die niet meer weg te denken is uit een modern interieur. En trotse eigenaren van een Beton-Ciré vloer of wanden kunnen extra profiteren van deze trendy vloer, omdat deze look heel gemakkelijk schoon te houden is. Doordat er geen naden, voegen of andere oneffenheden in de vloer zitten kun je er gemakkelijk met een dweil overheen. Omdat de look watervast is kun je het dus ook toepassen in de badkamer zonder dat je bang hoeft te zijn voor vocht en schimmel.

Slijtvaste vloeren en wanden

Ook kun je onder een Beton-Ciré vloer gemakkelijk een vloerverwarming laten plaatsen. Dit is namelijk niet bij alle vloeren mogelijk. Daarnaast is de betonlook zeer slijtvast en zal hij dus heel lang mooi blijven dankzij een toplaag, op zowel vloeren als wanden.