Nieuwe tassen van Calvin Klein

calvin klein tas

Ik heb lang gezocht naar de perfecte tas die volledig aansluit op al mijn wensen. Dat is vanzelfsprekend niet eenvoudig, omdat ik over het algemeen veel verschillende tassen aanschaf. Voor elke outfit een bijpassende natuurlijk! Om mijn collectie compleet te maken was ik nog op zoek naar een tas van het merk Calvin Kleinen het lijkt er nu op dat ik deze heb gevonden. En dan bedoel ik natuurlijk dat ik de juiste Calvin Klein tas heb gevonden! Dat was niet eenvoudig, omdat ik een tas wilde van Calvin Klein in een kleur en/of print die ik nog niet echt had.

100 outfits, 100 tassen

Het stereotype van een walk-in kast met daarin een enorme verzameling tassen (en schoenen)? Ik kan helaas niet zeggen dat ik een inloopkast heb, maar een enorme verzameling aan tassen heb ik zeker wel! Als ik er wel eentje zo hebben, dan had ik het echter wel geweten. Vol met allerlei soorten en maten tassen: voor iedere outfit eentje. Kleren maken de man zeggen ze wel eens, maar als je het mij vraagt, dan maken de accessoires de man pas echt!

Allerlei soorten

Calvin Klein heeft allerlei soorten tassen, in veel verschillende kleuren. De kwaliteit is erg goed, evenals het gebruiksgemak. En bovenal zien ze er uiteraard goed uit. Ik heb persoonlijk liever een tas van Calvin Klein met een beetje basic uiterlijk dan iets dat compleet over de top is. Je vindt van Calvin Klein bijvoorbeeld veel verschillende soorten en maten rugzakken, natuurlijk ontworpen met een stoer en praktisch design. Zoals we dat gewend zijn van de ontwerpers van Calvin Klein. Kleuren als geel, rood, blauw en zwart worden met grote regelmaat gebruikt in de designs. Voor liefhebbers van deze kleuren

Calvin Klein bij Brandfield

Op Brandfield.nl kun je eenvoudig nieuwe en klassieke tassen en andere items van Calvin Klein bestellen. Het mooie van Brandfield is dat wanneer je vandaag nog vóór 23.30 uur besteld, dan heb je de bestelling morgen al in huis! Er zijn maar weinig webshops die dit keer op keer waar kunnen maken, maar bij Brandfield is dit de normaalste zaak van de wereld. Een ander voordeel voor deze online retailer: ze voegen vaak nieuwe items van Calvin Klein toe aan het assortiment. En daarbij nog het belangrijkste: in de webshop van Brandfield vind je vaak Calvin Klein tassen met hoge kortingen! Bijvoorbeeld een aanbieding voor tassen die het assortiment uit gaan. Daar kun je van profiteren, dat heb ik in ieder geval al gedaan!