Helemaal hip met de Crosley Cruiser platenspeler

Crosley cruiser

Vinyl is weer helemaal hip. En dan bedoel ik niet het spul dat je op je vloer laat leggen. Nee, de ouderwetse elpees komen weer helemaal terug. Veel artiesten brengen hun muziek ook weer uit op vinyl. Maar die oude platenspeler kan echt niet meer. Crosley Cruiser is de nieuwe generatie platenspelers, maar in een retro jasje. De Crosley Cruiser ziet er schitterend uit en heeft alle technologische snufjes die je tegenwoordig verwacht van een platenspeler. Zo is de Crosley Cruiser voorzien van een USB-poort, kun je je platen afspelen via je mobiel én je kunt de Crosley Cruiser overal mee naar toe nemen. Dus waar jij bent, is het feestje!
Crosley cruiser

De Crosley Cruiser past altijd in je interieur

Wanneer je een echte muziekliefhebber bent, heb je waarschijnlijk grote zware, zwarte apparatuur staan. Meestal zet je die in een kastje, want die apparatuur is niet echt mooi om naar te kijken. Dat is met de Crosley Cruiser wel anders. Deze platenspeler is door het unieke design een lust voor het oog. Want hoe goed de muziek ook klinkt, het oog wil ook wat, toch? Deze platenspeler is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren, zo vind je altijd net die platenspeler die bij jouw inrichting past.

De Crosley Cruiser cadeau doen

Wanneer je eens wilt aankomen met een echt origineel cadeau, denk dan eens aan de Crosley Cruiser. Deze platenspeler is, anders dan de ouderwetse versies, goed betaalbaar en gewoon online te bestellen. Het is natuurlijk al ideaal dat je de platenspeler online kunt bestellen en betalen, maar deze site denkt ook nog eens met je mee. Er wordt namelijk heel goed bijgehouden of een product voorradig is. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Zeker wanneer je gepland hebt om een cadeau te geven, wil je niet misgrijpen.

De Crosley Cruiser is ook wat voor je ouders

Vroeger, héél lang geleden, waren je ouders ook hip. Ze hadden waarschijnlijk alle platen van Boudewijn de Groot en Abba. Sterker nog, die staan vast nog in een donker hoekje op zolder. Wil je je ouders eens echt verrassen? Geef ze dan een Crosley Cruiser. Ze kunnen dan oude tijden herleven en zich weer even jong voelen. Dit doe je natuurlijk pas als jij het huis uit bent, anders zit jij dag en nacht in “hun muziek”. Maar ik weet zeker dat je serieus punten scoort bij ze als jij met dit cadeau komt aanzetten.