Piepschuim letters voor uw bedrijf?

piepschuim

Piepschuim letters aan de wand? Kies voor Piepschuimlogo.nl

Bent u op zoek naar piepschuim letters en cijfers voor aan de wand van uw bedrijf? Piepschuimlogo.nl biedt diverse opties voor wanddecoratie met een unieke en creatieve uitstraling. De letters zijn een echte blikvanger voor uw winkel, kantine of kantoor. Piepschuimlogo.nl heeft al ruim vijf jaar ervaring met het vervaardigen van letters uit XPS-hardschuim. Wij staan garant voor een hoogwaardige afwerking en een betaalbare prijs. Vele tevreden cliënten lieten hun bedrijfslogo al door Piepschuimlogo.nl vervaardigen.

Piepschuim letters van XPS-hardschuim aan de wand

De piepschuim letters voor aan uw muur worden vervaardigd uit XPS-hardschuim. Dit type piepschuim is van erg goede kwaliteit en wordt geleverd met een zeer strakke afwerking. De kwaliteit van XPS-hardschuim heeft dan ook niet de dezelfde grove structuur als het standaard EPS-hardschuim. Dankzij het 3D-karakter van de letters creëert u een echte eye-catcher op uw kantoor.

Piepschuim letters zijn gemakkelijk te monteren

Piepschuim letters zijn dankzij hun lichte gewicht en sterkte gemakkelijk te bevestigen aan de wand van uw winkel, bedrijfspand of showroom. Ook is de wanddecoratie ongevoelig voor vocht, wat de mogelijkheid biedt om de wanddecoratie ook buitenshuis te plaatsen. Het XPS-hardschuim is volledig recyclebaar en milieuvriendelijk. Heeft u liever dat wij de 3D letters bij u monteren? Dit is uiteraard geen probleem, want tegen een meerprijs bevestigen wij de muurdecoratie graag voor u aan de wand van uw bedrijfspand.

Uw eigen piepschuim letters aan de wand? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een unieke, in het oogspringende, wanddecoratie voor uw bedrijf? Kunt u niet wachten om uw eigen wanddecoratie aan de muur te hangen? Vraag nu een offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte van Piepschuimlogo.nl. U kunt uiteraard ook contact met ze opnemen om de diverse mogelijkheden te bespreken.