De beste plaatsen om te bezichtigen

Ga jij ook graag op stedentrips? Als dat zo is, kan ik dat heel goed begrijpen! Het heeft net iets meer variatie dan wanneer je naar één bepaalde bestemming reist, met vakantiehuisje of appartement. In dit artikel ga ik jou mijn favoriete bestemmingen  ter hand stellen. Ik vertel je ook waarom ik het zo’n aanrader vind.

Wenen: een stad met klasse!

Ik denk dat de beroemde concerten op nieuwjaarsdag je niet ontgaan zijn en dat je mee hebt gekeken op TV, zoals ik. Misschien heb je het zelfs mogen bijwonen! Hoe dan ook, dit vindt voornamelijk plaats in Wenen. Als ik het goed heb, wordt het concert vaak gedirigeerd door André Rieu. Naast deze prachtige klassiek gedirigeerde stukken, zijn er ook nog tal van andere dingen te doen. Wenen is in mijn ogen echt de stad voor kunst en cultuurliefhebbers.

Andalusië: de stad met Spaanse karaktertrekken

Dit is een stad die me blijft intrigeren. Het geeft me echt een historisch gevoel en de omgeving is prachtig, kan ik je vertellen. De oude kastelen, torens stralen een oranje gloed uit en daarnaast zijn er ook veel dorpjes met onwijs gave gebouwen en bezienswaardigheden zijn er genoeg. Wist je trouwens dat je in Sevilla Flamenco kan leren dansen? Ben je daar ook meteen aan het juiste adres, wat betreft het feit dat men beweert dat je daar de dans het beste leert. Voornamelijk omdat de dans daar ontstaan is.

Zakynthos: voor prachtige herinneringen

Dit is een eigenlijk een locatie waar ik nog nooit ben geweest. Ik heb zowel goede dingen gehoord als gelezen over deze plaats. Het schijnt dat als je goed gebruik maakt van het tijdstip en de positie van de zon, je hele mooie foto’s kan schieten. Dit wil ik, als het eenmaal zover is, heel graag gaan doen.

Een verrassing: ergens heen waarvan je nog niet weet waar het is.

Ik vind dit toch wel een hele leuke optie om voor te gaan. Ergens naar toe gaan waarvan je geen idee hebt waar het is! Het gaat in dit geval om trip door Europa.Volgens mij kan je dan wel alsnog gewoon je eigen ding doen, alleen is de vraag waar je dat gaat doen. Stel nou je dat je middenin het centrum van London belandt. Het maakt een vakantie juist zo avontuurlijk en stoer! Eenmaal in London kan je besluiten om bijvoorbeeld naar de Tower Bridge toe te reizen per metro. Na je avontuur in London wordt je op je volgende locatie weer verrast met een andere omgeving. Mij lijkt het wel wat hoor! En het is nog niet eens zo duur ook!