Dit was echt de leukste surprise party ooit

confetti huren

Vorige week vierde mijn beste vriendin haar 21e verjaardag. We wilden als vriendengroep graag iets speciaals doen en daarom hadden we groots uitgepakt. Ze houdt heel erg van feestjes en daarom leek het ons leuk om een surprise party te organiseren. Voor de surprise party mocht niks ontbreken. Daarom hadden we gezamenlijk een heel plan opgesteld met allemaal dingen die echt niet mochten ontbreken op haar verjaardag. Echter hadden we maar twee weken de tijd om alles voor elkaar te krijgen, dus we zaten erg krap qua tijd. Gelukkig kon ik via het evenementenbedrijf van mijn oom enorm veel dingen regelen voor het feest. Nadat we alles hadden geregeld en ervoor gezorgd hadden dat het feestje er tip top uitzag, konden we het feestje gaan vieren. De surprise party was een groot succes. Hieronder vertel ik in het kort hoe we voor een onvergetelijk feestje hebben gezorgd.

Een goed plan met duidelijke taakverdeling

Het is voor een surprise party van groot belang dat je een goed plan opstelt met een duidelijke taakverdeling. Twee weken voor het feestje ging ik met mijn vier andere vriendinnen even zitten om een plan van aanpak op te stellen. Onze plan van aanpak bestond uit een goede planning, een taakverdeling, een lijst met alle benodigdheden en een budget voor het feest. Op deze manier was het voor iedereen duidelijk wat ze moest doen. Ik heb daarna gelijk contact gezocht met mijn oom en besproken wat de mogelijkheden waren voor ons budget. Hij heeft ons echt een gunst gedaan. We konden veel meer attributen huren dan dat we van tevoren hadden gedacht!

Wat hebben wij allemaal gehuurd voor de surprise party?

Wij wilden dat de surprise party een onvergetelijk feestje werd. Daarom hebben wij het groots aangepakt. We hebben ervoor gekozen om een podium te huren met hele grote geluidsboxen. Daarnaast hebben wij ook hele gave led verlichting gehuurd. Dat was in onze ogen veruit het belangrijkste voor de surprise party. Nadat de basis voor het feest geregeld was, gingen we op zoek naar leuke special effects. De keuze wat betreft special effects was echt enorm. Uiteindelijk hebben we een selectie gemaakt, want we konden niet alle soorten special effects huren. We hebben ervoor gekozen om vuur effecten te huren en om confetti te huren. Dat was echt de kers op de taart. Het zorgde voor een extra dimensie op het feest. Mede daardoor was het een onvergetelijke avond!