Een goede motorverzekering afsluiten

    Een goede motorverzekering afsluiten is belangrijk en je moet dit geregeld hebben voordat je op de motor gaat rijden. Gelukkig is het mogelijk om dit allemaal zo snel mogelijk online te regelen. Je kunt verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken, om te kijken welke het beste aansluit bij jouw wensen. Het is in ieder geval belangrijk dat je een WA-verzekering hebt. Hierdoor ben je verzekerd als je schade maakt aan derden in het verkeer. Hier bovenop kun je dan extra pakketten kiezen die je belangrijk vindt. Ga je voor een WA Plus-dekking? Dan ben je ook verzekerd tegen diefstal en brand, maar bijvoorbeeld niet tegen schade aan je motor door slippen of botsen. Wil je overal voor verzekerd zijn? Sluit dan een All risk verzekering motor af.

    All risk verzekering motor

    Met een all risk verzekering motor ben je bijna overal voor verzekerd. Hierdoor kun je in ieder geval geheel zorgeloos de weg op. Een all risk verzekering voor de motor is zowel voor een beginnende als een ervaren motorrijder. Het is wel goed om te weten dat wanneer er een ongeluk plaatsvindt of schade wordt aangericht door het gebruikt van alcohol of drugs, dat dit dan niet gedekt wordt door de verzekering. Ook letselschade aan de bestuurder zelf wordt niet gedekt door een all risk verzekering voor de motor. Mocht je dit wel graag willen, dan is het altijd mogelijk om een aanvullende opzittenden dekking af te sluiten. Dit staat altijd duidelijk aangegeven op de website waar je de all risk verzekering motor af gaat sluiten. Overigens is het ook mogelijk om de dekking voor accessoires bijvoorbeeld omhoog te gooien naar €2500,-. Er zijn nog een aantal aanvullende dekkingen die interessant zijn, zoals een woonplaatsservice bij pech. Heb je dan pech in je woonplaats? Dan krijg je ook vervangend vervoer. Wil je direct een motorverzekering afsluiten?

    Direct een motorverzekering afsluiten

    Als je direct een motorverzekering af wil sluiten, dan is dit zo gebeurd. Het kan allemaal online als je je gegevens bij de hand hebt en de gegevens van de motor. Van tevoren is het al mogelijk om de premie te berekenen met een premiecalculator, die vaak te vinden is op de website waar je de verzekering afsluit. Is het niet helemaal duidelijk en heb je hulp nodig? Sluit de verzekering dan telefonisch af, zodat je de nodige vragen ook nog kunt stellen. Een motorverzekering afsluiten is hartstikke makkelijk en zo gebeurd!