Wil jij ook werken op een mooi en hip kantoor?

kantoorartikelen

Het kantoor is een plek waar je veel tijd spendeert. Dag in dag uit zit je te bikkelen in dezelfde ruimte met vaak ook dezelfde mensen. Dat kan snel saai en eentonig worden. Je kantoor verdient dan ook wel een frisse en hippe uitstraling. Echter, is dit bij het merendeel van de kantoorpanden niet het geval. Veel kantoren zitten op afgelegen industrieterreinen. En vaak doet de inrichting van kantoorpanden haar omgeving eer aan. Het lijkt of je in een tijdmachine stapt zodra naar binnen stapt. Alles is verouderd en de inrichting is vaak ouderwets met grauwe kleuren. Dat kan natuurlijk anders! Neem je kantoor op de schop. Met een paar simpele tips is jouw kantoor binnen no-time weer helemaal van deze tijd!

De hipste verlichting

Wil jij snel en eenvoudig jouw kantoor weer hip maken? Waar moet je dan in hemelsnaam beginnen? Nou met de verlichting. Vervang al je lichten door ledverlichting. Ledverlichting is goed voor het milieu en bespaart je daarnaast de nodige kosten. Daarnaast kan led verlichting op verschillende manieren inzetten. Naast de standaard lampen kan je namelijk ook ledstrips plaatsen in jouw kantoor. De strips kan je overal plakken. Hiermee kan je elke ruimte in je kantoor laten stralen. Zelfs het meest saaie stukje kantoor krijgt nieuw élan door de verlichting. Het leuke is dat je zelfs de kleur van het licht kan aanpassen. Geen dag is zo hetzelfde. Een saai kantoor is dus verleden tijd!

De hipste muren

Een andere manier om jouw kantoor weer hip en mooi te maken is het aanpakken van je muren. Kies voor een felle kleur of een motief in verder een egale ruimte. Door één wand uit te lichten in een kantoorruimte creëer je een mooi contrast. Dit zie je steeds vaker terugkomen bij de hipste kantoren om van het stoffige imago af te komen. Je kan het nog hipper maken door je muur met krijtverf te bewerken. Jij en je collega’s hebben nu een mooie muur die je ook nog eens functioneel kan gebruiken.

De hipste kantoorartikelen

De laatste tip van vandaag zijn het vervangen van je kantoorartikelen. Ook in de stijl en vormgeving van alle kantoorartikelen kan je opmaken of een kantoor hip of saai is. Je hoeft niet meteen je al je kantoorartikelen te vervangen. Maar door stoffige kantoorartikelen te vervangen door hippe stilistische kantoorartikelen zal je kantoor langzaam maar zeker steeds een stukje hipper worden.