Katoenen T-shirts voelen lekker zacht aan

katoenen t-shirts

Het is prettig om goed zittende T-shirts te dragen, dat is een feit. Het liefst ook nog een T-shirt dat de hele dag goed blijft zitten en lang mee gaat. Eigenlijk moet een T-shirt als het ware aanvoelen als een tweede huid. T-shirts draag je direct op je lichaam en dus wil je dat het de juiste pasvorm heeft en ook houd. Te wijd is niet prettig maar te strak zeker niet! Katoen is goed warmte regulerend, vocht absorberend en lucht doorlatend, wat toch behoorlijk fijne eigenschappen zijn voor T-shirts, toch?  En naast dat katoen zulke krachtige eigenschappen heeft, voelt het ook nog eens heerlijk zacht aan. De shirts van ShirtsofCotton zijn gemaakt van de beste kwaliteit katoen en worden dubbel gestikt voor extra stevigheid.

Waarom wordt T-shirt altijd met een hoofdletter geschreven?

Misschien heb je er nog nooit bij stilgestaan, is het niet opgevallen… Het woord T-shirt wordt altijd met een hoofdletter T geschreven Maar waarom doet met dit? Dit probeer ik je nu voor eens en altijd duidelijk te maken. Stel je even een T-shirt voor, in gedachten. Of voor de minder goede beelddenkers onder ons pak er gelijk eentje bij dat maakt het misschien nog duidelijker. Wat zie je? Hoogst waarschijnlijk een middenstuk, voor om het lichaam, met links en rechts een korte mouw voor allebei je armen. Welke vorm zie je er in? Precies, met een klein beetje fantasie is dit de vorm van een hoofdletter T. En daarom dus de hoofdletter T bij het woord T-shirt!

Extra modern, super stoere loose fit T-shirts

In de warme zomermaanden willen we het liefst luchtige en wijd zitten kleding aan en er toch leuk uitzien, toch? Loose fit T-shirts lopen wijd vanaf de mouw naar de heupen, wat een luchtig tintje geeft aan je outfit. Dit is goed te combineren met strakkere broeken of als het weer het toelaat met shorts.

Wat voor T-shirt je ook zoekt… ShirtsofCotton heeft ze. Wil jij in je T-shirt rocken net als James Dean? Opgerolde mouwen, een strakkere hals en met een lengte tot de broekzak? Of wil jij je shirt meer streetstyle dragen waarbij het shirt een brede hals heeft en qua lengte op je boven benen valt? Kijk eens in de webshop en zoek jouw perfecte zachte en goede kwaliteit T-shirt uit!