Een nieuwe woning gekocht? Denk aan deze 3 nieuwe innovaties

Net een nieuwe woning gekocht? Wil je dit keer uit gaan pakken als het om innovatieve snufjes in huis gaat? Lees dan snel verder.

Het is waar, het vooruitzicht om in een volledig geautomatiseerd huis te wonen is een droom op één lijn met het besturen van een vliegende auto en het bewonen van Mars. Maar, met virtuele assistenten zoals Google Home en Amazon Echo, wordt die droom steeds meer realiteit. Zelfs mensen die niets met technische snufjes hebben zijn begonnen met het regelen van alles, van hun thermostaat tot lampen met niets meer dan hun eigen stem. Slimme innovaties voor in huis zijn zo gewoon geworden dat zelfs senioren ze in hun huis beginnen te plaatsen.

Innovaties voor in huis steeds normaler


Omdat de technologie zo normaal is geworden in huizen in het hele land, is de opwinding van innovatie enigszins verdwenen bij diegenen onder ons die enthousiast zijn over de toekomst van het ‘slimme huis’. Natuurlijk, WiFi-ingeschakelde verlichting en Bluetooth-luidsprekers zijn cool, maar als je grootouders degenen zijn die je helpen bij het instellen, weet je dat het tijd is om dingen een beetje met elkaar te combineren. Gelukkig hebben we hieronder een schat aan interessante, unieke, ronduit innovatieve producten voor je die je nieuwe woning naar een hoger niveau tillen.

 

Slimme stofzuiginstallaties

Een apparaat wat al een tijdje op de markt is, is het centraal stofzuigsysteem van Astrovac. In plaats van een stofzuiger, komt de stofzuigslang hierbij uit de muur. Onder je huis wordt er een ruimte gemaakt waarin het huisstof verzameld wordt en deze ruimte wordt vervolgens periodiek geleegd door een bedrijf. Het voordeel van deze manier van stofzuigen is dat er minder stof terug het huis in wordt geblazen door je stofzuiger.

 

Slim water


Genoeg water op een dag drinken kan een uitdaging zijn. Gelukkig is er een nieuwe optie. De ROCAN, het is een milieuvriendelijk waterfilter dat veel meer doet dan je voorzien van een schone bron van drinkwater. Je kunt met elektrolyten je water laten bruisen, smaak geven en zelfs je water verbeteren, zodat je je met de minuut gezonder voelt. Het is zelfs compatibel met Amazon Echo en Google Home, dus je zult niet veel moeite hoeven doen om gehydrateerd te blijven.

 

Smart Sous Vide


Koken is vaak lastig. Zelfs met een beetje hulp kost het samenstellen van een heerlijke, gezonde maaltijd uren. Hoewel er een groot aantal slimme apparaten zijn ontworpen om je voedsel op te slaan, heeft slimme huistechnologie niet veel invloed gehad op het daadwerkelijk koken van voedsel. Tenzij je natuurlijk een maaltijd sous vide neemt. 

De Nomiku is een voorbeeld van ‘instellen en vergeten’. Stel de temperatuur in en geniet van de heerlijkste maaltijden die je ooit hebt gegeten. Plus, met WiFi opties doet het apparaat veel meer. Samen met de gekoppelde app, kun je recepten van andere gebruikers vinden en Nomiku zal de temperatuur en timer voor je instellen, waarbij je al dat vervelende voorbereidende werk kwijtraakt.