Maak cocktails thuis met je vrienden!

Of je nu een grote groep vrienden wilt entertainen of gewoon je volgende borrel spannender wilt maken, een cocktailparty thuis organiseren is altijd een goed idee. Maar als je het nog nooit eerder hebt gedaan, kan het vooruitzicht om creatieve cocktails en hors d'oeuvres te bedenken, ontmoedigend zijn. Wees niet bang – met een beetje planning en deze tips geef je binnen de kortste keren de beste cocktailparty thuis!

Bepaal de grootte en reikwijdte van uw feest

Organiseer je thuis een cocktailparty? Of het nu gaat om een ​​kleine bijeenkomst van goede vrienden of een grote groep, er zijn enkele dingen waar u rekening mee moet houden voordat u aan de slag gaat. Bepaal eerst de grootte en omvang van uw feest. Hoeveel mensen wil je uitnodigen? Wat voor sfeer hoop je te creëren? Als je eenmaal een gastenlijst en visie in gedachten hebt, begin dan na te denken over logistiek. Wat voor eten en drinken ga je serveren? Heeft u speciale benodigdheden of apparatuur nodig? Online zijn er veel aanbiedingen zoals bacardi spiced aanbieding, waar je heerlijke drankjes mee kunt maken. Net als met pisang ambon. En vergeet de muziek niet!

Kies een thema om u te helpen beslissen over decoraties, uitnodigingen en eten.

Een cocktailparty thuis kan een geweldige manier zijn om vrienden en familie te vermaken. Maar voordat je begint met plannen, is het belangrijk om een ​​thema te kiezen. Dit zal u helpen beslissen over decoraties, uitnodigingen en eten. Een populaire optie voor een cocktailparty is het thema 'onder de zee'. Je kunt decoreren met blauwe slingers en ballonnen, visnetten aan het plafond hangen en zeevruchtenhapjes serveren. Een andere leuke optie is een feest met een Hawaiiaans thema.

Maak van tevoren een lijst van alles wat je nodig hebt, inclusief ingrediënten voor cocktails, eten en benodigdheden zoals servetten en ijs.

Voor velen van ons is het hosten van een cocktailparty thuis de perfecte manier om te pronken met onze bartending-vaardigheden en indruk te maken op onze gasten. Maar voordat je drankjes gaat mixen, zijn er een paar dingen die je moet doen om ervoor te zorgen dat je feest een succes wordt.  Natuurlijk heb je cocktails nodig! Zorg ervoor dat u alle benodigde ingrediënten bij de hand hebt, inclusief alcohol, mixers, garnituren en ijs.

Maak een planning voor de dag van het feest, zodat je georganiseerd kunt blijven en kunt genieten!

Ervan uitgaande dat je thuis een cocktailparty geeft, zijn er een paar dingen die je moet doen om ervoor te zorgen dat de dag soepel verloopt. Maak eerst een inventaris van welke alcohol en mixers je bij de hand hebt. Dit zal je helpen bepalen wat voor soort cocktails je kunt maken en hoeveel mensen je realistisch kunt uitnodigen. Maak vervolgens een boodschappenlijst met alle benodigdheden of ingrediënten die je nodig hebt om de door jou gekozen cocktails te maken. Als dat eenmaal is gebeurd, ga dan aan eten denken!