Wat is padel?

 

Sommige mensen vinden dat ze het heel zwaar hebben. Ze lopen veel te klagen en ze denken altijd dat ze zielig zijn. Dit komt vaak omdat ze met een verkeerde instelling in bepaalde zaken staan. Deze instelling is echter moeilijk te veranderen. Het is namelijk niet eens alleen een instelling, maar ook een diepgeworteld geloof. Een geloof dat ze het zwaar hebben en dat ze de wereld verdienen zonder hier iets voor te doen. Dat is verkeerd, maar hoe verander je dat dan? Nou, ervoor zorgen dat dingen makkelijker worden. Ook als dingen moeilijk zijn om aan te pakken, moet je het als makkelijk gaan aanvoelen. Hier gaan we je in deze blog een beetje mee helpen. We vertellen je hier over dingen die alles makkelijker maken; lees vooral verder als we je interesse hebben gewekt!

Sporten

We gaan beginnen met sporten. Sporten is goed voor iedereen en dat heeft veel redenen. Zo zorgt lichamelijke inspanning ervoor dat je minder stress ervaart, dat je een boost van serotonine en dopamine krijgt, dat je oestrogeen/testosteron niveaus in balans zijn en ga zo maar door. Daarnaast doe je vaak, als je gaat sporten dan, iets waar je van tevoren niet zoveel zin in hebt. De meeste mensen hebben niet altijd zin om in beweging te komen, maar achteraf geeft het ze een fijn gevoel. Kijk bijvoorbeeld eens naar padel Amsterdam Zuid. Padel is een sport die in zeer korte tijd heel populair is geworden en dat is niet gek. Ook als je niet in Amsterdam Zuid woont, kun je ergens terecht. Er is ook padel Geleen en zo zijn er nog veel meer banen door heel Nederland. 

Koud douchen

Als er iets is waar de meeste mensen een hekel aan hebben, is het wel koud douchen. Koud douche geeft je een schok als je er onder stapt maar helpt je, zeker wanneer je rustig blijft ademhalen, heel goed met lichamelijke en mentale stress onder controle houden. Dit biedt vele voordelen, maar daarnaast is het ook goed omdat je iets doet waar je een afschuw tegen hebt. Je doet het toch, en daarom lijken andere dingen makkelijker. 

Negatief redeneren

Ook negatief redeneren is goed. Niet uitgaan van het positieve, maar jezelf angst inboezemen wat betreft iets dat er gebeurt wanneer je niet doet wat je wel moet doen. Dit stimuleert je toch om de zaak gedaan te krijgen, ook al heb je daar even niet zoveel zin in.