Nieuwe kleding kopen

Voor de een is het een favoriete bezigheid, de ander vind het een vervelende verplichting. Iets wat moet gebeuren want zonder kunnen we eigenlijk ook niet. We hebben het over kleding kopen. We hebben het allemaal nodig en kunnen dus absoluut niet zonder. Maar nu met het warme weer is het soms even lastig om kleren te gaan uitzoeken. Want passen doe je nu ook niet voor je plezier namelijk. 

 

Kleren die het hele jaar door kunnen

Dit soort kleren, zijn eigenlijk mijn favoriet. Want zo hoef je niet altijd na te denken of iets echt alleen in de zomer kan of alleen in de winter. Wanneer je de kleding het hele jaar door kan dragen is dat alleen maar fijn. Vaak is dit bij shirts het geval. Zoals bijvoorbeeld de shirts van Black Bananas. En het voordeel daarvan nu is, dat er een Black Bananas sale is. Dus dan kunnen we een kleine voorraad in gaan slaan. Vaak met broeken is het ook zo dat je ze het hele jaar door kan dragen. Mits het uiteraard niet al te warm is voor een lange broek. Bij de vrouwen is het zo dat vaak veel jurken en rokjes het gehele jaar door gedragen kunnen worden. Wat ook weer erg fijn is. Want je doet er een panty onder, een trui of blouse op en je bent klaar om te gaan. Ideaal natuurlijk.

 

Kleren voor een seizoen

En je hebt natuurlijk kleren, of het nu rokjes of jurkjes zijn die gewoon te zomers zijn. Die je alleen in de zomer of de winter kan dragen. En vaak is het dan ook weer zo dat je het ook wel het gehele jaar door kan dragen maar dat je je vaak dan toch of te zomers of te somber gekleed vindt. En je het dus alsnog niet helemaal leuk vindt om te dragen. Een winterjas zijn we altijd wel blij mee in de winter. Maar we nemen er ook graag weer afscheid van wanneer de temperaturen gaan stijgen en we hem niet meer nodig hebben. Zo ook met de zomer jasjes. Wanneer het frisser wordt, ruilen we ze dol graag in voor een lekkere warme winterjas en pakken we ze er weer dolgraag bij wanneer het weer warmer wordt.

 

Zo hebben we dat eigenlijk ook wel met schoenen. In de winter lekker dikke laarzen en in de zomer fijne instappers waar je in rond kan lopen. Ideaal natuurlijk.