Mooi, hip en comfortabel kan prima samengaan

Antony Morato

Het probleem van mooi en hip is vaak dat het totaal niet comfortabel is. Tenminste op het gebied van meubels en kleding. En wat doe je dan? Dan ga je dus niet op die bank zitten en die broek draag je ook niet. Kijk eens in de kledingcollectie van Antony Morato, je zult zien dat mooi, hip en comfortabel prima samen kunnen gaan. Dan draag je de kleding tenminste. Want een kast vol kleding en niks om aan te trekken, dat is zonde van de ruimte, je geld en van de kleding.
Antony Morato

Designmeubelen, ook zo iets

Kijk, dat een bepaald meubelstuk er schitterend uit ziet en ook nog eens mooi en hip is, dat is natuurlijk geweldig. Je weet dan ook alvast dat je er een flink bedrag voor moet neerleggen. Daar kun je voor sparen. En dat is geen probleem. Behalve wanneer je het meubelstuk niet kunt gebruiken omdat het zo gemaakt is, dat je er verder niks mee kunt. Een tafel die prachtig is ontworpen, maar waar je stoelen niet onder passen. Een kast die schitterend is ontworpen, maar waar je met goed fatsoen niks in kwijt kunt. Allemaal hartstikke leuk bedacht, maar je schiet er niks mee op. En dat is dan toch zonde. Je mooie, hippe, dure meubelstuk wordt dan een sta in de weg van jewelste. En daar heb je het niet voor aangeschaft.

Design kleding, mooi maar niet altijd even handig

Knoei er bijvoorbeeld maar eens op. Dan gaan alle alarmbellen rinkelen. Je moet zo’n kledingstuk direct (en wel NU) naar de stomerij brengen en dan hopen dat de vlek er uit gaat zonder dat de bijzondere structuur van de stof en het ontwerp worden aangetast. En geloof mij, zodra je iets aan hebt, waar je niet op mag knoeien gaat het al mis. Direct. Je kind veegt zijn plakhandjes aan jou af en je struikelt over de hond. Klaar weer.

Design is vaak om naar te kijken

Wanneer je wilt genieten van het mooie design in meubels en kleding, dan kun je in verschillende musea in Nederland terecht. Dan kun je voor jezelf gewone, bruikbare meubelen en kleding aanschaffen. Meubels en kleding die tegen een stootje kunnen en die je een gevoel van thuis geven. Iets eigens. Want jij weet wel dat je mooi en hip bent, dat hoef je echt niet van je keuzes op het gebied van meubels en kleding te laten afhangen.