Artiesten kleding kopen bij One Percent Clothing

Als artiest zijnde sta je in het middelpunt van de aandacht. Het is dan ook extra belangrijk dat je er goed uit ziet. Ook wil je je prettig voelen, zodat jij optimaal kunt presteren tijdens je optreden. Hiervoor heeft One Percent Clothing haar kledinglijn uitgevonden. In samenwerking met verschillende artiesten hebben zij kleding ontworpen die voor de Dj’s ideaal is om te dragen tijdens een optreden.

Oversized DJ T-shirts

De oversized DJ T-shirts van One Percent Clothing hebben een ruime fit. Hierdoor zit de kleding niet te dicht tegen het lichaam aan. Dit in combinatie met het gebruikt van 100% katoen maakt de T-shirts erg goed ademend. En dat is natuurlijk wel zo prettig, als je tijdens je optreden flink aan het zweten bent. De T-shirts zijn daarnaast gemaakt van zwaar katoen. Wanneer je de kleding draagt, voelt je daardoor dat je kwaliteit aan hebt. Een gemiddeld T-shirt wordt gemaakt van katoen dat een gewicht heeft van 120 tot 200 gram per vierkante meter. De T-shirts van One Percent Clothing zijn gemaakt van katoen van 240 gram per vierkante meter, en vallen daardoor in het hoge segment.

Wil jij ook een DJ T-shirt kopen? Dat kan op de website.

Andere kleding

Het kledingmerk heeft niet alleen T-shirts in haar collectie. Op de website vind je onder andere ook longsleeves, hoodies, petten en tassen. Het merk is sterk in opkomst en heeft haar weg al gevonden naar artiesten in Duitsland, Italië en Portugal. Ook in Nederland wordt het merk steeds populairder. Naast eerder genoemde landen is verzending beschikbaar naar het Verenigd Koninkrijk, België, Spanje en Frankrijk. De verzendkosten worden doorberekend, maar zijn gratis voor alle (inter)nationale bestellingen van € 70 en hoger. Ieder seizoen komen er nieuwe collecties van het merk online. Deze worden als eerst gelanceerd via sociale media kanalen zoals Facebook en het belangrijkste platform Instagram. Wanneer je alleen de website in de gaten houdt, ben je er ook als een van de eersten bij.

Bestellen, betalen en verzenden

De kleding van One Percent Clothing is exclusief verkrijgbaar op hun eigen website. Bestellingen worden verzonden in een gepersonaliseerde doos en met stickers. Dit draagt allemaal bij aan de beleving die je ervaart wanneer je de kleding bestelt, en draagt. Bestellen gaat erg gemakkelijk via de website. Afhankelijk van het land waarin je bestelt, kun je betalen met iDeal, creditcard, Apple Pay, Klarna Achteraf Betalen en nog een aantal betaalmogelijkheden.