Black Friday bij MediaMarkt

Black Friday

We hebben allemaal wel van die aankopen die we al lange tijd op het oog hebben, maar we wachten op het juiste moment om de aankoop te maken. Die fikse korting die je eindelijk over de streep zal trekken. Grote kans dat dit moment op Black Friday valt, dé dag vol exorbitante kortingen op een grote greep uit het assortiment. Zo ook bij MediaMarkt, de #1 consumentenelektronicawinkel van Nederland. Op 23 november 2018 zullen verscheidene producten te koop zijn met een flinke korting. Heb je al langere tijd iets op het oog of moet je nog inkopen doen voor Pakjesavond of kerst? Dan is Black Friday het moment om bij MediaMarkt mooie aankopen te scoren.

 

Waar komt Black Friday vandaan?

Van origine is Black Friday ontstaan in de Verenigde Staten als een soort van opwarmertje voor Thanksgiving. Ergens in de jaren ’50 begon het op te vallen dat vele werknemers de vrijdag voor Thanksgiving massaal vrij namen, om op deze manier te kunnen genieten van een lang weekend van 4 dagen. Omdat zo veel mensen vrij namen op deze dag, besloten de winkeliers om te proberen mensen naar de winkel te lokken aan de hand van gigantische kortingen. Voor hen de perfecte manier om een dag flink winst te behalen. Dit werd een doorslaand succes, waarna Black Friday geboren was. Dit is jarenlang alleen maar een Amerikaans fenomeen gebleven, maar de afgelopen jaren is dit fenomeen ook een begrip in Nederland geworden. Inmiddels doen diverse winkels en webshops mee aan Black Friday, waaronder MediaMarkt.

 

Hoe vindt Black Friday plaats bij MediaMarkt?

Tijdens Black Friday kun je bij MediaMarkt genieten van fikse kortingen op een groot gedeelte van het assortiment. Zowel in de webshop als in de fysieke winkel zijn er verschillende producten met kortingen tot wel 80% te koop. De producten die met korting worden verkocht kunnen verschillen tussen webshop en winkel: genoeg reden om zowel de website van MediaMarkt als een nabijgelegen filiaal te bezoeken. Wie weet is net dat ene product dat je al langere tijd op het oog hebt te koop met een torenhoge korting.

 

Cyber Monday

Naast Black Friday doet MediaMarkt tevens mee aan Cyber Monday. Van origine is Black Friday bedoeld voor de winkels en Cyber Monday voor de webshops, maar MediaMarkt doet niet zo moeilijk: op beide dagen kun je bij zowel de webshops als in de winkel genieten van gigantische kortingen op een grote variëteit aan producten.