Vrijstaande baden voor die minimalistische uitstraling

Vrijstaande baden

Ben jij je badkamer aan het inrichten? Of wil je binnenkort je badkamer veranderen? Kijk dan ook eens naar vrijstaande baden als optie. Als je helemaal voor luxe wilt gaan kun je een bubbelbad van Douche Concurrent nemen. Echter zijn vrijstaande baden ook een prima optie voor de liefhebber van relaxen. Voornamelijk ovalen vrijstaande baden doen het goed op het gebied van design. In deze blog vind je meer over vrijstaande baden en bubbelbaden.

Vrijstaande baden zijn nu in

Misschien dat je het al gezien hebt bij je vrienden die houden van Zweeds design. Vrijstaande baden zijn namelijk helemaal het nu. Zo’n ovalen bak met van die randen die omhoog gaan staat ook gewoon mooi. Het ziet er elegant en verfijnd uit, alsof je smaak hebt. Je ziet ook sowieso steeds meer minimalistisch design terugkomen in de inrichting van huizen, evenals het vrijstaande bad. Kijk voor een mooi strak voorbeeld even naar de foto bij deze blog. Zoiets wil je toch ook gewoon? Het versobert je badkamer op een prettige manier. Met een enkele kraan die uitsteekt om het water erin te laten lopen heb je ook niet meer het gedoe van een half-bad-half-douche. Iets wat ik persoonlijk ook helemaal niks vind.

Minder duur

Een hele ingebouwde badkuip is best wel duur. Met een vrijstaand bad ben je goedkoper uit, omdat je geen hele vaste inbouw hoeft te maken. Je zet de badkuip er neer en voilá. Het enige dat je wel even goed moet doen is het aansluiten van het vrijstaande bad op de waterleidingen natuurlijk. Daar kun je echter ook hulp bij krijgen en er zijn online handleidingen te vinden. Een vrijstaand bad kun je in allerlei soorten en materialen vinden, welke je uiteindelijk neemt is afhankelijk van persoonlijke voorkeur.

Bubbelbad

Een bubbelbad is al helemaal een luxe item voor in je badkamer. De vraag is of je het nodig vindt. Je kunt een bubbelbad buiten neerzetten of in je badkamer. Bubbelbaden zorgen voor de beste ontspanning die er is, met jets die op je staan gericht voor een massage. Er bestaan 1-persoons bubbelbaden of meerdere persoons bubbelbaden. Ook kun je een whirlpool bad nemen, die golft het water meer omhoog in plaats van jets te gebruiken. Je kunt het beste een bubbelbad van Douche Concurrent nemen, omdat zij advies op maat kunnen geven. Zowel je bubbelbad als je vrijstaande bad kun je tegenwoordig online kopen. Dus wacht niet langer en geniet van je mooie badkamer!