De populairste lingerie merken van dit moment!  

Wist je dat meer dan de helft van de vrouwen vaak een verkeerde maat lingerie draagt? En wist je ook dat de helft van de vrouwen veel te weinig energie steek in het kopen van lingerie? Lingerie wordt ook wel gezien als de tweede huid bij vrouwen en moet er daarom niet alleen mooi uitzien maar ook nog eens comfortabel zitten. Niemand is er bij gebaat als jij een bh aan hebt waarvan de bandjes elke keer moet ophijsen of waarvan de onderste band in je middel snijdt. Goed passende lingerie is daar een must en daarnaast wil het oog uiteraard ook wat. In dit blog vertellen we je dan ook graag wat de meest populaire lingerie merken zijn van het moment.

Calvin klein lingerie

Je hebt de lingerie van dit merk vast wel een aantal keer op social media voorbij zien komen. Menig influencer, en dan met name de dames, dragen de lingerie van dit merk graag. Post na post komt voorbij waarin een influencer zijn of haar favoriete setje showt en dat is ook niet voor niks. De Calvin Klein lingerie ziet er niet alleen heel comfortabel, de lingerie van Calvin Klein is ook daadwerkelijk ontzettend comfortabel. De influencer omschrijven de lingerie van dit merk ook wel als een pyjama en daar is niks van gelogen, het ziet er alleen een stukje sexyer uit. De lingerie kan gedragen worden onder je alledaagse outfit maar ook voor een avondje uit of juist een middagje bankhangen scoort deze lingerie hoge ogen.

Lingerie van PrimaDonna

Vooral de dames met een maatje meer zijn waarschijnlijk wel bekend met dit merk en dat is ook niets voor niets. PrimaDonna is een van de merken als het gaat om Plus Size lingerie. Dit merk weet precies wat een vrouw met een volle boezem nodig heeft en dat is zeker geen bh die niet lekker zit of veel te smalle bandjes heeft. Verschillende denken namelijk dat een vollere boezem niks weegt en dat die bandjes van 1 centimeter breed dat wel kunnen dragen. Gelukkig weet dit merk dat, dat niet op gaat en heeft dus een lingerielijn uitgebracht voor de dames met een maatje meer. Daarnaast ziet de lingerie van dit merk er ook nog eens fantastisch uit dus dames die dit dragen kunnen zich niet anders dan sexy en vrouwelijk voelen.

Felina lingerie

Ben je op zoek naar lingerie die naast mooi en comfortabel ook praktisch is? Dan zit je met het merk Felina helemaal goed. Dit merk heeft lingerie dat voor het unieke vrouwenlichaam is ontworpen en gaat dan ook niet uit van een gemiddeld vrouwenlichaam. Ieder lichaam is anders en heeft andere lingerie nodig en dit merk zal je daar zeker niet in teleurstellen.