Klaar voor de zomer met parasols en tuinmeubels

De zomer staat voor de deur! De afgelopen weken hebben we in Nederland een mooi voorproefje gehad van het mooie weer. Hopelijk gaat de hele zomervakantie er ook zo uit zien! Omdat het soms wel erg heet kan worden moet je ook af en toe verkoeling zoeken. In deze blog schrijf ik over alles wat je moet weten om je tuin zomer-klaar te maken! Van het perfecte zonnebaad-plekje tot verkoelende hoekjes, zo doe je het! Veel leesplezier!

 

Wat je nodig hebt om je tuin zomerklaar te maken

Om van je tuin een hemel te maken waar je de zomer in doorbrengt, heb je een aantal belangrijke items nodig. Als eerste wil je heerlijk kunnen genieten van de zon. Lekker bakken en een koud drankje drinken geeft bijna iedereen het beste zomergevoel! Hiervoor heb je een lekkere stoel of loungeset nodig! Een loungeset is ideaal voor meerdere mensen. Als je een privé stukje wil kies je voor een lekkere ligstoel! Zo krijg je die perfecte bruine kleur gewoon in je achtertuin! Toch kan de zon soms ook iets te veel worden. Dan wil je lekker in de schaduw kunnen relaxen. Parasols zijn hiervoor een must!

 

Zo vind je de perfecte parasols

Een parasol vinden klinkt makkelijk, maar het kan best lastig zijn. Als je de verkeerde voor je tuin of balkon koopt kan het je vooral heel veel ongemak opleveren. Hij kan constant wind vangen, hij biedt niet goed schaduw, of de stok zit de hele tijd in de weg. Als je online op vooronderzoek gaat kun je precies uitvinden welke parasol het best bij jouw buitenplekje past. Zo ben ik helemaal fan van de zweefparasol. Zulke parasols hebben de stok aan de zijkant, waardoor je optimaal gebruik maakt van de beschikbare schaduw. 

 

Bij Tuinmeubelland vind je de beste parasols en andere tuinmeubels!

Naast parasols en een loungeset zijn er ook nog andere meubels en accessoires die je nodig hebt om je tuin of balkon om te toveren in de hemel voor de zomer. Bij Tuinmeubelland vindt je daadwerkelijk alles wat je nodig kan hebben voor in de tuin. Denk aan een barbecue, tuinstoelen en tafels, en complete lounge dining sets. Om je tuin mooi aan te kleden kun je ook nog lampjes en kleden ophangen en neerlegen. Er zijn tegenwoordig lampensnoeren en vloerkleden speciaal voor buiten ontwikkeld. Zo maak je een persoonlijk paradijs van jouw buitenruimte. Tot slot fleur je alles op met echte planten en bloemen. Zo blijft je tuin lekker fris, koel en aangenaam als de zon heel heet wordt!