Hippe hobby\\’s voor de moderne man

Niemand houd er van om zich te vervelen. Echter nemen we vaak niet genoeg stappen om verveling echt tegen te gaan. Een beetje tv kijken helpt namelijk nooit echt tegen verveling, en dat is ook niet zo gek, je bent immers niet echt wat aan het doen. Veel mensen vergeten dit en raken op deze manier in een soort van sleur, waarin je eigenlijk alleen nog maar naar schermen kijkt. Daarom is het belangrijk voor mensen om tenminste één hobby te hebben. Wat het is maakt niet zo heel veel uit, zolang het maar toegankelijk is en je er plezier uit haalt. Wij hebben alvast een aantal interessante en hippe hobby’s op een rijtje gezet, en wellicht heb jij er binnenkort een nieuwe hobby bij!

Laat je baard eens groeien!

Je ziet het op straat steeds vaker, mannen met een flinke baard. En dit komt doordat er bij het groeien van een mooie baard een hoop komt kijken. Wat begint met een flinke stoppel eindigt voor veel mannen in een hobby. Want een baard mooi houden blijkt nog niet zo gemakkelijk, hij moet immers bijna dagelijks getrimmed, geborsteld en gewassen worden. Het leuke van een baard laten groeien is tevens dat je jezelf eens op een compleet andere manier ziet. Ook is het een kleine hobby die gemakkelijk is op te pakken. Hierdoor ben je er nooit veel tijd achter elkaar aan kwijt, maar geeft het toch een hoop voldoening!

Grill er op los

Een hobby die vooral geschikt is voor de zomermaanden: barbecueën. Echter niet zomaar een BBQ, een echte Bastard is hiervoor nodig. Waar veel mensen het laten bij wat spiesjes van de supermarkt op een roestige plaat, kan je met een beetje kennis de meest geweldige culinaire hoogstandjes bereiden. En ook binnen barbecues zelf is er ongelofelijk veel variatie. Zo begin je natuurlijk simpel, maar zodra je het barbecue virus te pakken hebt sta jij binnenkort misschien ook achter een barbecue als de Bastard. Deze hobby levert je trouwens niet alleen een hoop heerlijke gerechten op, maar ook een flinke hoeveelheid nieuwe vrienden in je wijk! Met een mooie Bastard ben jij namelijk in staat de lekkerste gerechten te maken!

Brouwen en stoken

Speciaal bier is nog nooit zo populair geweest als nu, en terecht. Door de toegenomen interesse in speciaal bier zijn er een hoop nieuwe en lekkere biertjes op de markt gekomen. Ook wordt het steeds toegankelijker om thuis het brouwen eens uit te proberen. Zo kan je zelf je bier compleet naar jou smaak maken. Na je eerste zelf gebrouwen biertje ben je geheid verslaafd, aan het brouwen natuurlijk!