Dekbedovertrek van Pip

Een dekbedovertrek van Pip is ontzettend hip. Het merk heeft ontzettend veel fleurige designs. Elk Pip dekbedovertrek is uniek. Dit is ontzettend leuk aangezien je een dekbedovertrek helemaal naar stijl uit kunt zoeken. Smaak is ontzettend persoonlijk en daar is het merk zich bewust van. Je kunt ontzettend veel variaties vinden in kleur en motieven. Denk aan een bloemetjespatroon, een natuurportret, Perzische patronen, vogels, sierranden en meer. Kies naast dit vrolijke en comfortabele dekbedovertrek ook een goed dekbed en je zult heerlijk slapen. 

Dekbedovertrekken van Pip

Dekbedovertrekken van Pip zijn dus ontzettend kleurrijk. Een dekbed kan heel romantisch zijn of juist heel speels. Doordat ontzettend veel verschillende dekbedovertrekken te verkrijgen zijn, zal hier altijd iets voor je tussen zitten. De patronen van alle dekbedden zijn goed doordacht. Je kunt zien dat de designers van Pip veel moeite hebben gestopt in het ontwerp van de dekbedden. Denk aan grote patronen die symmetrisch en kleurrijke getekend zijn. Vaak zie je ook dekbedden met subtiele randjes die mooi afgewerkt zijn met subtiele patronen. Het dekbed zelf is netjes afgewerkt met een rits en kleine strikjes en ruches. Van het design tot het materiaal en de afwerking, aan alles is gedacht op het mooi en kwalitatief af te werken. 

Een goed dekbed voor in je Pip dekbedovertrek 

Voor je 4 seizoenen dekbed kun je dus kiezen uit verschillende soorten materialen. Verschillende materialen voor je dekbed hebben een verschillende isolatiewaarde, verschillen in zwaarte en in warmte. Dons en veren worden vaak gecombineerd. Je kunt kiezen voor een hoger percentage dons wat het deken wat warmer maakt of een hoger percentage veren wat het deken wat zwaarder en stugger maakt. De combinatie van dons en veren maakt een ideaal dekbed. Een dekbed van wol is ook heerlijk voor in alle seizoenen. Wol ventileert ontzettend goed. Doordat wol goed ventileert en zwaar is krijg je een combinatie van een heerlijk warm dekbed die ook voor in de zomer fijn is.

Verschillende materialen voor je winterdekbed

Als je een winterdekbed voor in je Pip dekbedovertrek gaat kopen dan kun je ook uit veel materialen kiezen. Dons en veren is dus heerlijk licht, ventileert goed en houd warmte goed vast. Wol is zwaarder, maar ook heerlijk warm en kan vocht goed absorberen. Daarnaast heb je nog veel meer materialen die geschikt zijn voor zowel een 4 seizoenen dekbed als een winterdekbed. Zo kun je kiezen voor een synthetisch dekbed. Dit wordt vaak gemaakt van polyester en is een goedkope en warme keuze. Katoen en bamboe wordt vaak gebruikt als zomerdekbed maar kan zeker ook voor de winter. Het ventileert goed waardoor je niet klam wordt van zweet en het houdt je goed warm.