Dit kwam ons erg goed uit

Aan het begin van vorige zomer heb ik samen met mijn vrouw besloten om te gaan verhuizen naar een nieuwe woning. Aangezien mijn vrouw in verwachting raakte leek het ons verstandiger om op zoek te gaan naar een huis met meer ruimte. Het plan was ook om bij het nieuwe huis zeker veel jaren te gaan wonen, zodat we daar onze kinderen kunnen laten opgroeien. Samen zijn we eerst gaan kijken naar de regio waar we wilde gaan wonen. We wilden beiden dichtbij huis blijven en hebben daarom gekozen om in Zuid-Holland te blijven wonen. Samen met onze ouders zijn we op zoek gegaan naar veel verschillende huizen. We zijn uitgekomen bij een normaal rijtjeshuis, maar wel een hoekwoning met extra ruimte. Ook hebben we een grote tuin en daarachter een grote speeltuin met een voetbalveldje.

Niet veel werk

We hadden ons ook voorgenomen om op zoek te gaan naar een woning die in een goede staat was en waar niet meer zoveel aan hoefde te gebeuren. Dat kwam doordat we niet veel vrije tijd hadden om te klussen, maar ook omdat we daar niet zoveel zin in hadden. De verhuizing op zichzelf kost ons al veel tijd en moeite. Ook zal ik nog wat kleine aanpassingen en wat klusjes moeten doen. Maar een grote verbouwing of een renovatie was voor ons niet interessant. Het huis waar wij voor hebben gekozen was in een goede staat. De enige grote klus die nog gedaan moest worden was het leggen van een nieuwe laminaatvloer. Eerst dacht ik nog van dat doe ik zelf wel even, maar ik had nog nooit zelf een vloer gelegd en daarom heb ik ervoor gekozen om iemand anders dat te laten doen die daar wel ervaring mee heeft.

Echt ideaal

Toen ik op zoek ging naar een nieuwe vloer zag ik verschillende aanbieders die ook zelf de vloer erin leggen. Na wat meer speurwerk ben ik terecht gekomen op laminaat inclusief leggen Rotterdam en daar zag ik erg mooie vloeren. We hebben samen gekozen om een donkergrijze laminaatvloer te bestellen. We hoefden alleen nog een afspraak te maken en een paar werkdagen te wachten. De vloer is op dezelfde dag dat hij is binnen gekomen ook gelegd door de vloerenleggers. Dat was echt ideaal en heeft ons veel tijd en moeite gescheeld. De verhuizing kan beginnen!