Hippe kamerplanten zorgen goed voor jou!

Het allermakkelijkst zijn kunststof kamerplanten. Maar zelfs die hebben wat onderhoud nodig. Zo moet je ze regelmatig even stofzuigen om het stof eraf te krijgen, je moet ze regelmatig draaien om te voorkomen dat ze aan een kant verkleuren en, zeg het maar eerlijk, echt gezellig zijn ze niet. Nee, kies dan voor hippe kamerplanten als Monstera (gatenplant), Aloë Vera of Strelatzia. Deze kamerplanten hebben wat meer verzorging nodig, een drupje water op z'n tijd en wat vriendelijke woorden af en toe, maar dat heb je graag voor ze over, dat weet ik zeker. Deze hippe kamerplanten zorgen namelijk net zo goed voor jou!

Wat doen deze hippe kamerplanten voor jou?

Als jij lief bent voor je planten, zullen deze hippe kamerplanten lief zijn voor jou. Ze zuiveren de lucht in de kamer waar ze staan, zo zorgen ze ervoor dat jij je beter kunt concentreren op je werk of op je serie als je lekker aan het bingen bent. Ze staan graag bij je in de huiskamer, maar ook een plekje in je werkkamer weten ze wel te waarderen, als je ze tenminste niet vergeet water te geven. Wil je een kantoorplant die weinig onderhoud nodig heeft? Kies dan voor een mooie cactus of sanseveria. Ben je op zoek naar gezelschap voor in de slaapkamer? Kies dan zo'n mooie slaapkamer plant. Met een plant in je slaapkamer voel je je nooit meer alleen!

Doe een plant cadeau!

Nog niet zo lang geleden was het echt not-done-mega-suf om met een plant aan te komen voor iemands verjaardag. Je bent toch je oma/opa niet? Maar gelukkig, tijden veranderen. Je kunt nu heel goed met een plant aankomen, de glimlach en het "dankjewel" zullen oprecht zijn, gegarandeerd! Kies voor een mooie set van potten en planten en breng een beetje fleur in het interieur van je vriend, vriendin, moeder, oom of collega. Je bestelt ook de complete sets gewoon online.

Online planten bestellen, really?

Ja, natuurlijk bestel je die planten online. Ze worden hartstikke goed verpakt en er zal geen blaadje geknakt zijn tegen de tijd dat ze bij jou worden bezorgd. Hoe dat kan? Door vakmanschap in inpakken en liefde voor planten. Wist je dat er zoveel van planten wordt gehouden dat er zelfs planten worden gered van de ondergang? Door, voor weinig, een verrassingsset te bestellen, werk ook jij daar aan mee. We vertellen je niet welke planten je in deze set kunt vinden, anders is het geen verrassing meer!