Houten terras overkapping van Gras en Groen Hoveniers

Gedurende het hele jaar buiten vertoeven. Bij regen, bij zon en bij wind. Het kan onder een terras overkapping. Daarvoor kun je bij Gras en Groen Hoveniers terecht. Dit hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van een houten overkapping. Het bedrijf werkt met specialisten, die naast hovenier ook timmerman zijn. Door de jarenlange werkervaring met houten overkappingen, weten de vakmannen alles over dit type overkapping en kunnen ze adviseren, ontwerpen en de houten overkapping voor jou komen plaatsen.

Gras en Groen Hoveniers

De hoveniers van Gras en Groen staan bekend als enthousiaste, vakbekwame specialisten. Je bent bij hen in goede handen. Gras en Groen Hoveniers houdt zich bezig met deze werkzaamheden:

  • Tuinontwerp: Gras en Groen Hoveniers ontwerpt complete tuinen, maar ook onderdelen van tuinen, zoals vijvers, tegelwerk en borders.
  • Tuinaanleg: Na het ontwerpen van de tuin of het tuinonderdeel, gaan de hoveniers van Gras en Groen voor je aan het werk. Ze komen bij je langs om de klus te klaren. 
  • Tuinonderhoud: Snoeien, bewateren en onkruid wieden. Gras en Groen doet het graag voor je. 

Houten overkapping laten plaatsen

Je wilt een houten overkapping laten plaatsen door Gras en Groen en vraagt je af hoe dit in zijn werk gaat. Hier is het antwoord.

  1. Eerst is er een adviesgesprek in de showtuin van Gras en Groen of bij jou thuis. Jij geeft precies aan hoe jij de houten overkapping wilt hebben en de hovenier geeft aan wat de mogelijkheden zijn. Samen komen jullie tot een plan.
  2. Het plan wordt aangepakt door de hovenier. Hij laat door een bouwtechnisch tekenaar, die bij Gras en Groen Hoveniers in dienst is, een ontwerp maken van jouw nieuwe terras overkapping.
  3. Jij krijgt het ontwerp te zien en geeft aan of het voldoet aan jouw wensen. Is dit niet het geval dan kan het ontwerp nog worden aangepast.
  4. Als de tekening compleet voldoet aan jouw wensen, gaan de hoveniers van Gras en Groen voor jou aan de slag. Jouw houten overkapping wordt voor jou op maat gemaakt.

Terras overkapping op maat

Een houten terras overkapping op maat gemaakt. Wat houdt dit precies in? Dat wil zeggen dat jij een terrasoverkapping krijgt, die compleet voldoet aan jouw wensen. Het is geen prefab overkapping die in de fabriek in veelvoud wordt gemaakt, die je in de bouwmarkt als bouwpakket kunt kopen. Nee, het gaat hier om een terras overkapping die is gemaakt door de specialistische timmermannen van Gras en Groen Hoveniers. Sommige onderdelen maakt het hoveniersbedrijf alvast vooraf voor je klaar, zodat de terras overkapping op maat in vlot tempo in jouw tuin kan worden geplaatst.