Met dit kerstpakket luidt je het nieuwe jaar trendy in

Het huis weer versieren, een kerstboom weer versieren en lekkernijen in huis halen, om het feestelijk te vieren. Buiten en binnen in huis ademt het een en al feestelijkheid. En als de eerste sneeuwvlokjes naar beneden dwarrelen, hoop je op een witte kerst. Niks is namelijk mooier dan een witte kerst. De tijd is weer gekomen, om cadeaupakketten te geven, in dit geval dus kerstpakketten. Als je om je heen kijkt, dan zie je de mooiste cadeaupaketten/kerstpakkettten. Als je enorm kan genieten van kerstpakketten maken voor de kerstdagen, dan heb je misschien al gezien hoeveel kerstpakketten er overal aangeboden staan. Wil je ook zo,'n leuk kerstpakket voor jezelf, of om weg te geven, dan lees je hier alles over de leuke kerstpakketten van Charles.nl.

Good Things in Life: Geen standaard kerstpakket, wat je ieder jaar krijgt

De kerstpakketten springen er direct uit, met een feestelijke uitstraling en verrassende producten. Je komt zo direct helemaal in de kerstsfeer! Je krijgt een kerstpakket die zorgvuldig is samengesteld met de hand. Het is dus zeker geen standaard kerstpakket wat je ieder jaar krijgt, maar je krijgt juist een kerstpakket met trends en producten die op dat moment populair zijn. Denk bijvoorbeeld aan de toevoegingen van een Jopen Witte Kerst biertje of de nieuwe smaken tonic van Fentimans. Je kan kiezen uit kerstpakketten met verschillende dranken, zoals: speciaalbier, cava, wijn, likeur, fruitsappen en meer.

Inclusief de lekkerste borrelhapjes en toebehoren

De lekkerste borrelhapjes zitten in het kerstpakket, denk hierbij aan: Italiaanse olijven, spicy hummus dip, pasta's fritas, Hollandse kaas en mosterd, diverse tapenades, knapperige toastjes alioli, borrelnootjes, worst, luxe crackers, olijfolie in fles, pasta's en meer. Aan variëteit zal het niet ontbreken! 

Voordelen

Er zitten velen voordelen aan als je kerstpakketten van Charles verstuurd. Zo kan je als groot bedrijf zijnde een offerte aanvragen, als je veel kerstpakketten wilt versturen. De pakketten worden mooi verpakt en je kan meerdere bezorgadressen doorgeven. Zo krijgt iedere werknemer of klant een prachtig kerstpakket met ook nog eens een persoonlijk kaartje met jouw bedrijfslogo erop! Heb jij al nagedacht over het kerstpakket dat jij gaat sturen aan je geliefden en vrienden? Op kerstpakketen van Charles.nl kan jij genoeg inspiratie opdoen en het perfecte pakket vinden!