De perfecte sport bh voor de sportieve vrouw

shock absorber

Sporten met of zonder sport bh?

Elke vrouw die graag sport weet dat het niet fijn is om een gewone beugel bh te dragen tijdens het sporten. De uitvinding van de sport bh heeft ervoor gezorgd dat vrouwen met veel meer plezier en comfort hun lievelingssport kunnen uitoefenen. Het aanbod van sport bh’s is inmiddels zo enorm dat het lastig kiezen is tussen alle sport bh’s. De Shock Absorber is voor veel vrouwen een favoriet dankzij het grote draagcomfort en het stijlvolle uiterlijk.

Waarom is het belangrijk om een goede sport bh te dragen?

Sporten gaat gepaard met veel bewegingen. Hierdoor is het belangrijk dat een bh goed ondersteunt tijdens het sporten. Een gewone beugel bh is hiervoor niet geschikt. De bandjes en beugel kunnen gaan irriteren op de huid door het transpireren en de bewegingen. De stof van een sport bh is speciaal gemaakt om goed te ademen. De Shock Absorber zorgt ervoor dat het transpiratievocht naar de buitenkant van de bh wordt getransporteerd. Hierdoor blijf het lichaam koel en droog.

Wat is jouw favoriete sport?

Welke sport je ook doet, de Shock Absorber ondersteunt je in elk geval. Het fijne aan de Shock Absorber is dat hij verkrijgbaar is in verschillende levels. Het level heeft te maken met hoe intensief de sport is die je doet. Bijvoorbeeld bij hardlopen is een stevigere sport bh nodig, omdat hierbij de schokken van het rennen opgevangen moeten worden. De naam zegt het al: de Shock Absorber vangt alle schokken op. Er zijn ook lichtere levels van de Shock Absorber beschikbaar, als u bijvoorbeeld graag naar de sportschool gaat. Voor elke sport is een bijpassende sport bh te vinden, die u goed ondersteunt en comfortabel zit.

De Shock Absorber: comfortabel én stijlvol

Elke vrouw is anders en heeft een andere smaak. Sport bh’s zijn er in elke maat en kleur verkrijgbaar. Shock Absorber heeft veel verschillende bh’s in alle stijlen. Er zijn bh’s in felle kleuren, met een casual look, of met een vrolijke print.

 

Laat je goed adviseren

De meeste webshops gespecialiseerd in lingerie kunnen je goed helpen met het kiezen van de geschikte sport bh. Kies altijd voor een sport bh die lekker zit, en waar je je vooral heel fijn in voelt.