Buitenverlichting in iedere stijl

Heb jij ook moeite om het sleutelgat te vinden tijdens duisternis? Ga dan voor een Nostalux buitenlamp. Een buitenlamp is niet alleen handig om het slot te vinden, het is ook veilig. Een gegeven is dat licht kwaadwillende inbrekers afstoot. Lees over meer voordelen van een buitenlamp en dat de kosten daarvan meevallen. Een buitenlamp lijkt energieverspilling maar het tegendeel is waar. Daarbij heeft Nostalux zulke mooie modellen buitenlampen in het assortiment, dat het gewoon een sieraad is voor aan de gevel of in de tuin.

De sensor is een goede uitvinding

Vroeger brandde het 60 watt gloeilampje constant. Een buitenlamp verbruikte toen veel energie. Later kwam de buitenlamp met een sensor, en weer later energiezuinige ledlampen. Door de combinatie van niet constant branden en de ledlampen verbruikt een buitenlamp nog amper elektriciteit. Je hoeft dan ook niet meer expliciet voor een sensor te kiezen. Als je een grote tuin hebt en de Ancona buitenlantaarn met drie lampen plaatst met daarin energiezuinige ledlampen, dan is het verbruik goed te overzien. Buitenlamp Amstelrade, evenals de Ancona, is een klassiek model, daar gaat slechts één lamp in en als je deze constant laat branden staat dit gastvrij. Denk aan een kroeg met twee lantaarns aan de gevel. De uiterst functionele modellen met een sensor zijn volop leverbaar. Als het gaat om makkelijk, veilig en voordelig, dan is de buitenlamp met sensor de goede keuze.

Stijlvolle modellen passend bij het gebouw

Misschien is het juiste model buitenlamp uitkiezen het lastigste? Er is zoveel moois te verkrijgen. Om tot de goede keuze te komen, een tip. Bij veel panden is het aanzien niet één geheel. De voortuin komt niet overeen met het pand en weer apart is de voordeur. Probeer van het aanzien van een pand wel een geheel te maken. Een modern pand met een trendy voordeur en een strakke tuin, moet geen sierlijke klassieke buitenlamp krijgen. De Vecht en de City zwart zijn moderne strakke buitenlampen, en dat zal het moderne pand tot een mooi geheel maken. De Stallamp Brig is meer iets voor aan zo'n jaren dertig woning, maar niet aan de voorgevel, eerder aan een schuur of garage. De buitenlamp Urk is echt iets voor aan een monumentaal pand. Zo heeft Nostalux buitenverlichting naar ieders stijl en smaak. De kwaliteit van de buitenlampen is goed, een buitenlamp is duurzaam en gaat lang mee.