De voordelen van een prive jet huren

Steeds meer mensen ervaren alle voordelen van een prive jet huren. Zowel zakenreizen, als vakantiereizen. Geen ergernissen zoals lange wachttijden, krappe beenruimte of overstappen op een aansluitende vlucht, waarvan je afhankelijk bent van wachttijden. De voordelen van een prive jet huren op een rij.

Kiezen voor privacy en comfort

Ga je voor een prive jet, dan zit je in comfortabele luxe stoelen of zelfs bedden, waar je je benen heerlijk kunt strekken. Er zitten geen vreemden naast je, maar je bepaalt zelf met wie je reist. Zakenrelaties, vrienden, familie en zelfs huisdieren mogen bij je in het vliegtuig zitten. Speciale bagage (waardevolle goederen) hoeven niet in het ruim, maar mag je meenemen in de cabine. Het vliegtuig staat helemaal tot jouw en je gezelschap ter beschikking. Zijn er rokers aan boord? Vraag van tevoren naar de voorwaarden, zodat er rekening mee gehouden kan worden. Ongestoord werken vanuit de lucht, kan met een wifi-internet verbinding en zelfs bellen kan allemaal geregeld worden. Tijdens de vlucht kun je de heerlijkste catering aan boord krijgen, of desgewenst een eigen samengesteld menu, die je van tevoren hebt aangegeven.

Alles zelf bepalen

En er komen nog meer voordelen voorbij. Met een prive jet bepaal jij zelf op welke dagen, tijden en bestemmingen je op een dag allemaal naartoe wilt vliegen. Je kunt meerdere landen bezoeken op een dag, als de afstanden goed te doen zijn. Met een persoonlijke prive vlucht kun je vanaf het dichts bijzijnde vlieghaven vertrekken, geen vertragingen door wachtrijen bij de paspoortcontroles en je landt direct bij de luchthaven van je eindbestemming. Tijdsbesparing is een must voor zakenreizen, met een prive jet heb je altijd een directe vlucht zonder overstappen. Je arriveert een half uur voor vertrek bij speciale gates en maakt meestal gebruik van prive lounges, zodat je niet tussen de mensenmassa hoeft te wachten.

Ontspannen op de plek van bestemming arriveren

Doordat je in een luxe prive jet hebt gevlogen, kom je meer uitgerust uit het vliegtuig. Je hebt de vrijheid om te relaxen en hebt optimaal gebruik gemaakt van alles wat mogelijk is in een prive jet. Voor veel vakantiereizigers staat reizen op hun bucketlijst om met een prive jet op vakantie te gaan. Voor mensen die het al eens hebben gedaan, is het een droom die uitgekomen is. Voor zakenreizen geeft aan dat het bedrijf financieel goed loopt, wat voor een goed bedrijfsimago zorgt. Denk jij er ook over om voor je bedrijf of voor een vakantie een prive jet te huren? Een prive jet huren kent eigenlijk alleen maar voordelen! Een goede vlucht gewenst!

Bron: www.firstclassaviation.nl