Een vlag laten maken vergroot je zichtbaarheid

In deze blog schrijf ik over hoe je je business hipper en zichtbaarder kan maken door middel van een huisstijl. Deze huisstijl kun je het beste in alles door laten voeren, zodat je bedrijf hip en bij de tijd blijft, en daarnaast lekker opvalt! Zo maak je je bedrijf duurzaam en long-term. 

Je business hipper maken met een reclamevlag

Voor elke business eigenaar is het belangrijk om je business goed te promoten. Tegenwoordig zien we steeds meer dat het belangrijk is om als nieuw bedrijf hip en trendy te zijn. Dit komt omdat het publiek steeds meer aan meerdere soorteglijke bedrijven worden blootgesteld. Denk maar eens aan de impact die bijvoorbeeld instagram of facebook heeft! Stel je bent een cupcake-bakker. Dan moet je strijden voor klanten met al die bedrijven over de hele wereld die al hun gebakjes online zetten! In dit gebied van expertise onstaan zelfs heuse cupcake-trends. Als je die niet volgt als bakkerij, dan tel je eigenlijk al niet meer mee bij het grote publiek. Dit voorbeeld laat zien hoe belangrijk het is om ten aller tijde hip te blijven zijn als bedrijf. Je kunt je bedrijf op allerlei manieren hip maken. Het belangrijkste hierin is authenticiteit en cohesie. Ten eerste moet je altijd aan je business trouw blijven. Je kunt ook te ver in trends meegaan en daardoor alleen maar dingen gaan namaken in plaats van ook zelf creatief blijven. Dit is erg belangrijk voor de duurzaamheid van je bedrijf. Vervolgens is het ook heel belangrijk om de stijl van je bedrijf door te voeren in alle punten van je business. Dit heet cohesie. Adopteer een huisstijl, en zorg ervoor dat je die in alle details doorvoert. Doe dit bijvoorbeeld door je interieur van je kantoor of bedrijfsomgeving aan te passen aan de online- en print-huisstijl. Ook kun je het zelfs naar de omgeving van je kantoor doorvoeren, zodat je goed opvalt! Zet je logo op de gevel en plaats gespecialiseerde vlaggen voor de deur. Zo kan niemand meer je bedrijf missen.

 

Een vlag laten maken, hoe doe je dat?

Een logo op de gevel klinkt nog vanzelfsprekend, maar waar vind je een vlag die aangepast is aan jouw bedrijf? Dit is dus helemaal niet zo heel moeilijk, je kunt namelijk zelf een vlag laten maken online. Je kiest dan online het soort en formaat vlag uit. Vervolgens kun je die zelf vormgeven. Zet bijvoorbeeld je bedrijfsnaam of logo op de vlag, of doe een coole foto die toepasselijk is voor je bedrijf! Je kunt er zelfs een persoonlijke boodschap op laten zetten, zodat de vlag met de locatie matcht. Een vlag laten maken voor je bedrijf is de kers op de taart wat betreft zichtbaarheid van je business!